Bjørn  Nicolaisen

Bjørn Nicolaisen

Styreformann og grunnlegger av Norwex

Norwex grunnlegger og styreleder Bjørn Nicolaisen grunnla Norwex i 1994, og er leder av selskapets Life Legacy Initiative. Han begynte sin karriere som advokat og jobbet med det norske Miljøverndepartementet og den norske riksadvokaten. I sitt yrke fikk han omfattende internasjonal erfaring og jobbet som tingrettsdommer i Norge. I 1988 grunnla Bjørn sitt eget advokatfirma, Nicolaisen advokatfirma, som ble det største advokatfirmaet i Norge. Advokatfirmaet spesialiserte seg på konkurs og forretningsjus. I 2007 slutter Bjørn som advokat for å forfølge sin lidenskap, som er å hjelpe andre med å oppnå sine drømmer gjennom Norwex. Han leder selskapet i arbeidet med å utforme sine grunnleggende verdier, misjon, mål, merkevarestrategi og visjon for fremtiden.

“Vi kommer alle til å etterlate oss en arv – både bra og dårlig. Det er våre handlinger som avgjør hvordan vi blir husket, og den påvirkningen vårt liv kommer til og ha på andre. Bare du kontrollerer hvilken arv du vil etterlat deg”

Elin  Lindberg

Elin Lindberg

Country Manager

Elin har vært ansatt i Norwex siden 1997 og har fått følge den fantastiske utviklingen i Norwex på nært hold. Hun har sin økonomiske utdannelse fra Handelshøyskolen BI,  og har hatt økonomisk ansvar for Norwex Norge i en årrekke. Hun er nå daglig leder for Norwex Norge.

“Det er en fantastisk reise man har fått ta del av, når man har fått følge Norwex fra starten i 1994. Norwex er for alle, og Norwex gir en mulighet til alle. For at vi skal ha en miljøtrygg framtid er det dessuten vesentlig at alle forstår hvor viktig det er å redusere bruken av kjemikalier i våre hjem. For meg har Norwex blitt en livsstil, og jeg mener at Norwex bør få fast plass i alle hjem.”

Eivind  Schackt

Eivind Schackt

Global Chief Executive Officer

Eivind har en meget imponerende merittliste fra lederstillinger i multinasjonale selskaper, blant annet som administrerende direktør i et Fortune 500 selskap. Som pådriver av Norwex Mission, er Eivind lidenskapelig opptatt av å bygge team som driver suksess samt å redusere kjemikaliebruken i våre hjem.
Eivind er veldig glad for å være en del av Norwex. 
 

“Formålet til Norwex, berører alle aspekter av livet...det er det større bildet av arven vi skaper der våre kjerneverdier av integritet, tillit og respekt justerer våre fordeler med våre handlinger.”

Catharina  Vackholt

Catharina Vackholt

Managing Director, Skandinavia

Catharina har i de siste 20 årene jobbet for ulike store selskaper med direktesalg til forbrukere og forhandlere over hele Norden. Med lang erfaring fra salg og markedsføring har Catharina nå ansvar for de nordiske landene på vegne av Norwex. Det å bidra til et renere miljø og redusere kjemikalier i hjemmene våre, ligger Catharinas hjerte nært. Hun er stolt av å jobbe aktivt med dette i sin rolle som ansvarlig for det skandinaviske markedet.

“Norwex erbjuder en konkret och enkel lösning för människor att skapa en trygg och kemikaliefri zon I hemmet och en renare värld.”

Peter  Cartwright

Peter Cartwright

Styremedlem

Med 28 års global erfaring fra ledelse i direktesalgsselskaper, er Peter en nøkkelperson i den globale ledergruppen til Norwex. Han utvikler strategier for alle Norwex-markeder rundt om i verden. Han er dedikert i å dele Norwex sin visjon med hele verden, og i å gi konsulentene den kunnskap de trenger for å skape sin egen arv. Peter fører Norwex på veien videre for å kunne inspirere framtidige generasjoner.

“Det er spennende å se Norwex vokse over hele verden. Folk overalt ser etter gode løsninger for de helse- og miljømessige utfordringene vi star ovenfor.Og Norwex lover å levere dem løsningene”

Debbie  Bolton

Debbie Bolton

Global Chief Sales Officer

Debbie var den som startet Norwex i Canada i 1999. Med 28 års erfaring fra direktesalgsindustrien, vant Debbie “Ernest & Youngs Entrepreneur of the Year Award” for "Business to Consumer Division" i Canadian Prairie Region i 2008. Hun leder i dag salgsteamet i USA. Hun brenner for å veilede konsulenter i hvordan de kan drive en suksessfull viksomhet. Hun forplikter seg til å hjelpe mennesker til å nå sine drømmer og til å gjøre planeten til et bedre, sunnere sted å leve.

“For meg handler det ikke om hvor langt vi har kommet,… Det handler om hvor langt vi kan komme. I Norwex er vi optimistiske! Vi tror på en lysere framtid, og vi vet at sammen kan vi oppnå fantastiske resultater.”

Amy  Cadora

Amy Cadora

Global Chief Marketing Officer

Amy er ansvarlig for markedsføringen i Norwex, som inkluderer PR, media, merkevare og produktutvalg. Mange av produktene hun har laget for direktesalg innen organisk og naturlig produktindustri, har vært vist på Oprah’s O list. Hun startet websiden Norwex Movement i 2013 og driver en blogg for å sette søkelys på saker relatert til å redusere kjemikalier i miljøet, bærekraftighet, resirkulasjon og sunn livsstil.

“Som mor, ønsker jeg “å beskytte mine  barn mot skadelige virkninger av kjemikalier, og å gi dem et lysere bilde av fremtiden. … En fremtid hvor kjemikalier vil bli testet for hvor trygge de er før de blir tatt bruk. Og en verden hvor forbrukere viser med sine kjøp at de ønsker renere, sunnere utvalg.“

Amelia  Spolec

Amelia Spolec

Global Chief Information Officer

Med over 20 års erfaring fra informasjonsteknologi, er Amelia en ekspert på digital effektivitet. Hennes vide bakgrunn i å støtte feltet har gitt en god kunnskap om hvordan teknologi kan løfte og støtte virksomheten til ledere, team og kunder. Hun har en lang rekke vellykkede prosjekter bak seg i Norwex. Dette inkluderer design av systemer som karriereplanen, som utbetaler konsulentenes provisjon, og å lage brukervennlige websider og apper.

“Man må jobbe i team for å levere de beste resultatene. Norwex leverer en utmerket service, så du kan være sikker på at våre systemer vil støtte din virksomhet, og at vi er med deg hvert steg på veien.”

Vår globale visjon

Å forbedre livskvaliteten ved å radikalt redusere bruken av kjemikalier i våre hjem.

Hvordan vil din arv se ut

Din Norwex-virksomhet kan hjelpe deg å skape en lysere fremtid for din familie – og for planeten.