MANGE AV NORWEX SINE MIKROFIBERPRODUKTER HAR STANDARD 100 AV OEKO-TEX® SERTIFISERING!

Norwex sine mikrofiberprodukter setter virkelig standarden for kvalitet og ytelse, på alt fra vårt materialvalg til veving, sying, trim og BacLock®, sørger vi for at materialene og produksjonen av produktene våre oppfyller høyest mulig standard. Takket være denne forpliktelsen til kvalitet har mange av våre mikrofiberprodukter fått OEKO-TEX-sertifisering!

Hva er OEKO-TEX sertifisering?
OEKO-TEX er verdens mest kjente sertifisering for produktkvalitet i tekstilindustrien.

Har sertifiseringen et spesielt navn?
Ja. Det kalles STANDARD 100 av OEKO-TEX. Norwex-produktene som er oppført nedenfor er sertifiserte under klasse 1, som har de strengesteOEKO-TEX kriterier. Produkter som oppfyller kriteriene i klasse 1 oppfyller også kriteriene i klasse 2 og 3.

Hva betyr denne sertifiseringen?
STANDARD 100 av OEKO-TEX-etiketten er perfekt tilpasset Norwex Mission og sertifiserer at alle komponenter i produktet – fragarn, tråd, fargestoff og pynt på knapper, elastikk og glidelåser — har blitt testet og er fri for skadelige stoffer; så i hovedsak er dettrygt for menneskers helse.

Hvordan sertifiseres produkter?
Hvert OEKO-TEX-sertifiserte produkt må oppfylle de strenge globale STANDARD 100-kriteriene. Produkter gjennomgår uavhengig tredjeparts testing. Dette blir gjort i Tyskland i henhold til standarden utviklet av OEKO-TEX, og tar hensyn til mange regulerte og ikke-regulerte stoffer som kan være skadelige for menneskers helse. Testparametere inkluderer stoffer som er forbudt eller regulert ved lov, pluss uregulerte stoffer som er kjent for å være problematiske. I mange tilfeller går grenseverdiene for STANDARD 100 av OEKO-TEX-etiketten utover nasjonale og internasjonale regulatoriske krav. Den nåværende versjonen av kriteriene STANDARD 100 av OEKO-TEX finner du på den offisielle nettsiden www.oeko-tex.com/en/apply-here/standard-100-by-oeko-tex.

Hvordan vet jeg hvilke produkter som er sertifiserte?
Alle produktene som er sendt inn hittil har fått OEKO-TEX-sertifisering.
Du vil begynne å se sertifiseringssymbolet på:

3-i-1 bilvott
Baby sett
Baby hettehåndkle
Badematter
Badehåndklær
Kropps- og ansiktskluter
Tørkekluter
EnviroCloth™ Miljøkluter
Hårturban
Håndklær
Kids EnviroCloth™ Miljøklut
Kjøkkenkluter
Kjøkkenhåndklær
Mikrofibermiks
Klut for rustfritt stål
Kjøkkenkluter diamant
Kjøkkenhåndklær diamant
Miljøkluter i reisestørrelse
Vindus-/poleringskluter

Testing pågår for resten av våre mikrofiberprodukter, og vi vil oppdatere etter hvert som flere produkter får sertifisering.

STANDARD 100 av OEKO-TEX er nok en grunn til å ha størst tillit til Norwex Mikrofiber!