Vi i Norwex tenker på dere, og håper dere har det bra og er friske!

Når kriser treffer oss slik den nå gjør, blir jeg inspirert av hvordan alle i vår Norwex-familie verden over takler den. Jeg vil gjerne dele med dere hvordan Norwex nå vil støtte og hjelpe!

Vi er stolte av å kunne presentere «A Million Masks. A Million Thanks Yous»
Vi er glade for å ha skaffet en million masker som skal distribueres gjennom ideele organisasjoner. Røde Kors vil håndtere fordelingen av masker i Europa hvor behovet er størst. Vi kan aldri få takket vårt helsepersonell nok! De er sanne helter som risikerer livet hver dag for å hjelpe de som er i nød - vi er takknemlige for at vi kan gi hjelp på dette tidspunktet, som en måte å vise vår uendelige takknemlighet for alt de gjør. 

Se videoen for å lære mer om dette initiativet, i tillegg kan du også få høre en spennende kunngjøring om mikrofibermasker til personlig bruk, som snart kommer.

Til slutt vil jeg forsikre deg om at hver eneste ordre du legger inn, er pakket og sendt med største forsiktighet, for å sikre at den kommer trygt hjem til deg. Våre lageransatte og ansatte som ikke jobber hjemmefra, utøver sosial distansering og selvfølgelig hyppig håndvask. Vi rengjør også fasilitetene våre jevnlig, alt for å sikre at arbeidsmiljøet vårt er sunt og trygt.

 

Vi er så stolte over å gjøre en så stor forskjell i hjem rundt om i verden nå i disse usikre tider.

 

Vær trygg og vit at vi er her for deg,

 

Judy Letain & Debbie Bolton Photos