Når den travle sommersesongen starter, sjekker jeg vesken for å sikre at jeg har alt jeg trenger om det skulle oppstå en situasjon på farten. Til tross for min gode planlegging, vet jeg aldri når min lille "nødposen" vil komme godt med. Her er hva jeg oppbevarer i den:

1. Norwex Mikrofiber
Du blir utsatt for mange bakterier når du er ute og reiser. En fersk undersøkelse viste at det å kjøre kollektivt utsetter deg for noen av de høyeste bakterienivåene, så jeg reiser alltid med Mikrofiber reisepakken. Jeg får en miniatyr EnviroCloth® miljøklut våt med litt vann fra vannflasken min, tørker over der jeg befinner meg, for å være sikker på at dørhåndtak og sikkerhetsbelter ikke deler bakteriene sine med meg. Det kommer også til nytte for fjerning av bakterier på bordbrett på fly, hotellets lysbrytere og TV-fjernkontroller. Som en bonus kommer Mikrofiber reisepakke også med en mini kropps- og ansiktsklut for å rense bort skitt etter en lang dag med reising.

2. Timeless Natural Hand Cleaner
Hver gang jeg har kommet i kontakt med urene overflater, er jeg alltid lettet over at jeg har min Timeless Natural Hand Cleaner med meg. Andre produkter har vanligvis alkohol og skadelige parabener og / eller triklosan i seg, men denne er fri for alle disse. Den er veldig konsentrert for å få hendene mine rene, og det holder også huden min fuktig (og lukter veldig frisk også).

3. Timeless Relaxation Rescue Gel
Dette produktet klarer jeg meg ikke uten! Etter en lang dag på jobb eller reise, bruker jeg kuleapplikatoren til å massere inn naturlige ekstrakter. Dette får meg avslappet og fungerer supert for meg!

4. Lip Balm
Jeg har alltid min Lip Balm med meg, som hjelper til og holde leppene myke samtidig som den beskytter.

5. Wet Wipes Bag
Du spør kanskje: "Hvorfor har hun med den?" men det er her jeg lagrer alle produktene mine. Den største lommen er vannavstøtende, så når jeg bruker EnviroCloth miljøkluten, våt eller tørr, vet jeg at jeg kan legge den rett tilbake i denne vesken. Den er stor nok til alle produktene jeg trenger når jeg er på farten, men likevel liten nok til å passe i vesken.

 

Det er flott å vite at uansett hvilken situasjon jeg støter på, så er nødposen min der for meg. Den lille vesken min er enkel å ha med i bilen, på flyet eller toget, og den er alltid fullpakket og klar til å dra ut på mitt neste eventyr!